Professionele make-up bij u thuis in regio Hoofddorp

Maak een afspraak en laat u heerlijk verwennen

Altijd al uw make-up professioneel wilt laten aanbrengen?: The Hair and Beauty studio in Hoofddorp helpt u hier graag verder bij.
Voor uw make-up bespreek ik eerst samen met u wat uw stijl is en wat het beste bij uw huidtype, leeftijd en de vorm van uw gezicht past. U hoeft verder alleen achterover te zitten en te ontspannen.

Uw speciale bruiloftbehandeling

Vindt binnenkort uw grote dag plaats? Maak dan een afspraak voor een speciale bruiloftsbehandeling. Ik verzorg uw make-up in een stijl die helemaal bij u past en die u wenst voor uw bruiloft. Natuurlijk zorg ik er ook voor dat uw bruidskapsel de hele dag op zijn plaats blijft. Wilt u van tevoren even zien of dit écht het kapsel en de make-up is waarvoor u wilt gaan? Dan boeken we een proefafspraak zodat u op de dag zelf vol zelfvertrouwen gaat zitten om u op uw bruiloft voor te bereiden. Natuurlijk kom ik op de dag zelf ook graag naar een locatie van uw keuze.

Bruidspakket

Als u gaat trouwen is het hebben van een prachtig bruidskapsel essentieel. Ook verzorgde nagels en een stralend gezicht zijn belangrijke details op deze speciale dag. Daarom kunt u bij mij een volledig bruidspakket afnemen. Zo weet u zeker dat u tot in de puntjes piekfijn verzorgd bent op de grote dag! Voor mijn pakketten bied ik een speciale en voordelige prijs aan, afhankelijk van wat u afneemt. Voor meer informatie over het bruidspakket kunt u altijd contact met mij opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bruidskapsel en de make-up op locatie te laten doen. Neem contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken.


Haar opsteken

€ 60,-

Bruids- en proefkapsel

€ 160,-

Make-up€ 34,50
Make-upadvies€ 24,95
Maak een afspraak

Brow styling / harsen

Voor mooi gevormde en gekleurde wimpers en wenkbrauwen bent u bij mij ook aan het juiste adres. Epileren, harsen, verven, vrijwel alles is mogelijk op locatie. En naast uw wenkbrauwen kan ik ook ongewenst gezichtshaar harsen.


Ik houd rekening met uw huidtype en wanneer u kiest voor een verfbehandeling, adviseer ik u graag over de meest geschikte kleur passend bij uw gezicht, ogen en haarkleur.  

Wenkbrauwen epileren of harsen€ 16,-
Wenkbrauwen of wimpers verven€ 15,00
Wenkbrauwen epileren/harsen + verven€ 23,50
Wimpers + wenkbrauwen verven€ 26,00
Waxen/threaten/Henna brows verven€ 42,50
Harsen bovenlip€ 12,50
Harsen bovenlip + onderkin€ 21,50

Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje en daar wilt u natuurlijk goed mee voor de dag komen. The Hair and Beauty studio zorgt voor de mooist verzorgde handen en nagels. Met een van mijn manicures worden uw handen volledig verwend. Zachte, fris ogende handen zijn het resultaat. 


Naast een uitgebreide spa manicure, waarbij u ook een lak of gellak kunt uitkiezen, kunt u bij mij uiteraard ook terecht om uitsluitend uw nagels te lakken. Met de gellak heeft u wekenlang geen omkijken naar uw nagels. Ik heb lak en gellak in uiteenlopende kleuren. Zo maak ik uw nagels graag (weer) de pareltjes van uw handen.


Mini Manicure 15 min

€ 17,50

Luxe Manicure incl gellak of gewone lak

€ 46,-

CND gellak

€ 24,50

Gellak verwijderen€ 12,50

Lakken

€ 10,-

Pedicure

Uw voeten verwennen? Met een SPA pedicure bij The Hair and Beauty studio kunt u echt even een moment ontspannen en genieten. Ik neem uw voeten met de grootste zorg onder handen, zodat u weer met verzorgde, zachte voeten op stap kunt. 


Ook voor uw teennagels wordt uiteraard goed gezorgd tijdens een pedicure. Ik knip, vijl en lak precies zoals u het wenst. Het is ook mogelijk om enkel voor lak of gellak op uw teennagels een afspraak te maken. 


Mini SPA Pedicure, 30 min.

€ 40,-

Luxe SPA Pedicure incl. gellak of gewone lak

€ 45,-

CND gellak

€ 24,50

Gellak verwijderen€ 12,50

Lakken

€ 10,-
Tijd voor een pedicure

The Hair and Beauty studio
Hoofddorp

Privacyverklaring

Contactgegevens

 06 - 51 81 81 34

KvK 56655304