Professionele make-up en schoonheidsbehandelingen in Hoofddorp

Kom langs en laat u heerlijk verwennen

Een afspraak maken

Of u nu even heerlijk wilt ontspannen tijdens een schoonheidsbehandeling of uw make-up professioneel wilt laten aanbrengen: The Hair and Beauty studio in Hoofddorp helpt u hier graag verder bij. Voor uw make-up bespreken we eerst samen met u wat uw stijl is en wat het beste bij uw huidtype, leeftijd en de vorm van uw gezicht past. Voor uw schoonheidsbehandeling geeft u aan wat u wilt en hoeft u verder alleen achterover te zitten en te ontspannen.

Een ontspannen
schoonheidsbehandeling

Het leven is al druk genoeg: soms moeten we gewoon even stoppen en ontspannen. En hoe doe je dit nu beter dan tijdens een schoonheidsbehandeling waar je helemaal als herboren uitkomt. Geniet van een lekkere masker voor uw huid, voel alledaagse stress verdwijnen tijdens een hoofdmassage en verwen uw haar met een rijke conditioner. U stapt de kap- en schoonheidssalon weer uit met het gevoel alsof u de hele wereld aankunt. Onze beauty behandelingen zijn alleen voor vrouwen, maar ook geschikt voor mannen. Komt u er niet helemaal uit en weet u niet welke behandeling u moet kiezen? Neem dan even contact met ons op om te vragen welke gezichtsbehandeling het beste bij uw huid past.

Boek uw schoonheidsbehandeling

Uw speciale bruiloftbehandeling

Vindt binnenkort uw grote dag plaats? Boek dan een afspraak voor een speciale bruiloftsbehandeling. We verzorgen uw make-up in een stijl die helemaal bij u past en die u wenst voor uw bruiloft. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat uw bruidskapsel de hele dag op zijn plaats blijft. Wilt u van tevoren even zien of dit écht het kapsel en de make-up is waarvoor u wilt gaan? Dan boeken we een proefafspraak zodat u op de dag zelf vol zelfvertrouwen de kapsalon binnenstapt om u op uw bruiloft voor te bereiden. Natuurlijk komen we op de dag zelf ook graag naar een locatie van uw keuze.

Bruidspakket

Als u gaat trouwen is het hebben van een prachtig bruidskapsel essentieel. Ook verzorgde nagels en een stralend gezicht zijn belangrijke details op deze speciale dag. Daarom kunt u bij ons een volledig bruidspakket afnemen. Zo weet u zeker dat u tot in de puntjes piekfijn verzorgd bent op de grote dag! Voor onze pakketten bieden we een speciale en voordelige prijs aan,  afhankelijk van wat u afneemt. Voor meer informatie over het bruidspakket kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bruidskapsel en de make-up op locatie te laten doen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.


Haar opsteken

€ 45,-

Bruids- en proefkapsel

€ 120,-

Make-up€ 34,50
Make-upadvies€ 24,95
Boek uw bruiloftbehandeling

Facials 

Zin in een frisse, stralende, jong uitziende huid? Of wilt u uzelf en uw gezicht gewoon eens echt goed in de watten leggen? Boek dan een van onze exclusieve facials.  Heren zijn natuurlijk ook van harte welkom om zichzelf heerlijk te verwennen!


Met de producten van DÉCAAR bieden we voor elk huidtype een geschikte gezichtsbehandeling. DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor uw huid, uw lichaam én voor het milieu. Doordat het merk wetenschap en natuur optimaal weet samen te brengen, zijn onze behandelingen innovatief, veilig en effectief. 


Of u nou voor een korte opkikker gaat met onze Quick Refresh Treatment of voor de meeste luxueuze en uitgebreide behandeling, De Oxygen, u gaat altijd stralend naar huis na een van onze facials. 


Decaar Oxygen treatment 60 min

€ 72,50

Decaar Algae peeling Regimen 60 min€ 85,-
Decaar deep phyto complex i.c.m 

algae peeling 90 min

€ 100,-
Decaar deep phyto complex peeling i.c.m

Een andere geichtsbehandeling
(niet i.c.m Oxygen treatment)

€ 25,-
Decaar quick Refresh treatment 30 min€ 45,-
Decaar Boost my Skin Treatment 60 min€ 65,-


* Decaar algeae peeling regimen kan als kuur geboekt worden..Deze kuur is heel goed voor een acne huid,pigmentvlekken,couperose en een gevoelige huid..Kuur 3 weken lang 1x per week


€ 75,- per keer i.p.v  € 80 per keer

*De gezichtsbehandelingen zijn uiterraad ook voor mannen geschikt…


Boek uw facial
Wenkbrauwen epileren of harsen€ 16,-
Wenkbrauwen of wimpers verven€ 15,00
Wenkbrauwen epileren/harsen + verven€ 23,50
Wimpers + wenkbrauwen verven€ 26,00
Waxen/threaten/Henna brows verven€ 42,50
Harsen bovenlip€ 12,50
Harsen bovenlip + onderkin€ 21,50
Harsen oksels€ 18,50
Harsen boven of onderarm€ 23,-
Harsen gehele arm€ 30,-
Harsen gehele rug en schouders€ 45,-
Boek uw behandeling


Mini Manicure 15 min

€ 17,50

Luxe Manicure incl gellak of gewone lak

€ 46,-

CND gellak

€ 24,50

Gellak verwijderen€ 12,50

Lakken

€ 10,-


Mini SPA Pedicure, 30 min.

€ 30,-

Luxe SPA Pedicure incl. gellak of gewone lak

€ 45,-

CND gellak

€ 24,50

Gellak verwijderen€ 12,50

Lakken

€ 10,-


One by One wimperextentions (nieuwe set)

€ 75,-

Refill 2 weken

€ 27,50

Refill 3 weken

€ 32,50

Refill 4 weken

€ 42,50

Refill langer dan 4 weken

€ 75,-

Verwijderen van wimperextensions

€ 20,-

Verwijderen van wimperextensions i.c.m. met nieuwe set

€ 100,-

Maak een afspraak

The Hair and Beauty studio
Hoofdweg 871 
2131 MB Hoofddorp

Privacyverklaring

Contactgegevens

 06 - 51 81 81 34

 mickyzweedijk@hotmail.com

KvK 56655304

Openingstijden

Maandag 11:00 - 20:00

Dinsdag - Woensdag Gesloten

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag - Zondag Gesloten