Uw professionele kapper & beauty-stylist aan huis uit Hoofddorp

Micky Zweedijk: gepassioneerd in haar, make-up en persoonlijke verzorging

Mijn ervaring merkt u in het resultaat

Dat Micky gepassioneerd is in haar vak, is gemakkelijk te merken: na 15 jaar is ze nog net zo gedreven als in het begin. Ze begon met het opdoen van ervaring bij verschillende bekende salons in Amsterdam en omstreken.


Naast haar liefde voor haarverzorging, heeft Micky altijd grote interesse gehad in beauty en styling. Het kon daarom eigenlijk niet anders dan dat ze haar beide voorliefdes bundelde in één bedrijf om zo haar klanten een totaalpakket te kunnen bieden. En dat is precies wat er gebeurde toen Micky in januari 2013 de grote stap nam en The Hair and Beauty studio oprichtte. Sindsdien komt ze bij u thuis om u volgens de laatste trends te knippen, te kleuren, een bruidskapsel te maken en/of uw huid in de watten te leggen met heerlijke verzorgingsproducten en prachtige make-up.

Altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Als kapster en schoonheidsspecialist is het belangrijk dat je jezelf blijft vernieuwen, en dat is precies wat Micky doet. Door het volgen van trainingen en opleidingen is ze altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar, make-up en persoonlijke verzorging. Of dit nu een kleurtraining is, of een bezoek aan een beautybeurs om inspiratie op te doen; Micky blijft zich met alle plezier ontwikkelen zodat ze haar klanten alleen maar het beste kan bieden.

The Hair and Beauty studio
Hoofddorp

Privacyverklaring

Contactgegevens

 06 - 51 81 81 34

KvK 56655304