Mooi en stralend met permanente make-up in Hoofddorp

Altijd een verzorgd uiterlijk op ieder moment van de dag

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u niet altijd in de gelegenheid uw make-up bij te werken of heeft u niet altijd tijd of zin om voor de spiegel te gaan zitten en u op te maken, gewoon omdat er andere dingen te doen zijn? Denk dan eens aan permanente make-up. 's Morgens opstaan en er direct verzorgd uitzien zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden. Bij The Hair and Beauty studio zijn we gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van wenkbrauwen, lip- en eyeliners. Kom eens langs, misschien is permanente make-up een uitkomst voor u!

Over permanente make-up

Permanente make-up, ook afgekort tot PMU is een vorm van tatoeëren waarbij make-up wordt aangebracht. Vaak zijn dit wenkbrauwen, lipcontouren of eyeliners. Anders dan bij het tatoeëren van andere delen van de huid, wordt PMU iets minder diep geïnjecteerd. PMU vervaagt daardoor in de loop van de tijd, meestal na één tot vier jaar. Met een pigmenteermachine wordt, nadat de make-up met een speciaal potlood op de huid is getekend, pigment in de huid gespoten. De behandeling kan wat pijnlijk zijn, maar is over het algemeen goed te verdragen. Na de behandeling wordt de overtollige inkt verwijderd en bent u direct toonbaar. In de dagen na de behandeling zal de inkt wat donkerder lijken dan de kleur van het gewenste eindresultaat dat we hebben afgesproken. Dit komt vanzelf goed. De behandeling wordt na vier weken herhaald om de kleur op te frissen en om eventuele correcties te doen.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen geven uitdrukking aan een gezicht en zijn in de loop van tijd echte 'blikvangers' geworden. Hoe een wenkbrauw eruit moet zien, verandert met het modebeeld en anno nu zijn vollere wenkbrauwen helemaal in. Niet iedereen heeft die echter. Soms zijn de wenkbrauwen te dun, niet mooi gevormd of hebben medicijnen invloed gehad op de haargroei. Wilt u nu toch een volle wenkbrauw dan is permanente make-up de oplossing. Bij The Hair and Beauty studio kunt u terecht voor het machinaal aanbrengen van pigment om zo de perfecte wenkbrauw te creëren. Met een make-up machine worden hele kleine ragfijne streepjes in de huid gekrast in de kleur en in de vorm die bij u past. Het aanbrengen van het pigment op deze manier wordt hairstroke techniek genoemd. Ook maken we gebruik van 3D techniek; hiermee worden de haartjes op verschillende diepten gezet, waardoor een levensecht resultaat wordt bereikt. Na vier tot zes weken wordt de behandeling herhaald en ziet u het eindresultaat.

Lipliner

Met permanente make-up kunnen lippen een extra accent of een mooiere vorm krijgen, waardoor ze er optisch beter uit zien. Lippen kunnen op drie manieren behandeld worden: alleen lipliner, een lipliner met schaduw of een volledige inkleuring. Wat u ook kiest we zorgen bij The Hair and Beauty studio voor een natuurlijke uitstraling. Permanente make-up kan een uitkomst zijn als u uw lippen ietwat gecorrigeerd wilt hebben of wanneer u iedere dag lipstick gebruikt.

Een PMU lipbehandeling bestaat uit twee sessies. Eerst wordt de pigmentkleur besproken die daarna laagje voor laagje wordt aangebracht. De behandeling wordt in een tweede sessie herhaald. Meestal is na een jaar een nabehandeling nodig.

Eyeliner

Uw oogleden en uw wimpers laten uw ogen spreken. Door het aanbrengen van permanente make-up kan uw uitstraling worden geaccentueerd en krijgt u een volle oogopslag zonder dat u daarvoor uren voor de spiegel moet zitten om u op te maken. U hebt met PMU altijd mooie ogen, waar u ook bent. Het aanbrengen van eyeliner gebeurt in twee behandelingen. Na de eerste behandeling zal de liner wat donkerder ógen' dan u wenst, dit trekt vanzelf bij en na de tweede behandeling zal het eindresultaat zichtbaar zijn. Over het algemeen is een eyeliner behandeling niet pijnloos, maar de meeste klanten vinden het goed te verdragen.

The Hair and Beauty studio
Hoofdweg 871 
2131 MB Hoofddorp

Privacyverklaring

Contactgegevens

 06 - 51 81 81 34

 info@thehairandbeautystudio.nl

KvK 56655304

Openingstijden

Maandag 13:00 - 23:00

Dinsdag Gesloten

Woensdag 13:00 - 23:00

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 14:30

Zondag Gesloten