Mooi en stralend met permanente make-up in Hoofddorp

Altijd een verzorgd uiterlijk op ieder moment van de dag

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u niet altijd in de gelegenheid uw make-up bij te werken of heeft u niet altijd tijd of zin om voor de spiegel te gaan zitten en u op te maken, gewoon omdat er andere dingen te doen zijn?
Denk dan eens aan permanente make-up. 's Morgens opstaan en er direct verzorgd uitzien zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden.
Bij The Hair and Beauty studio zijn we gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van wenkbrauwen, lip- en eyeliners. Kom eens langs, misschien is permanente make-up een uitkomst voor u!

Over permanente make-up

Permanente make-up, ook afgekort tot PMU is het permanent definiëren van o.a. wenkbrouwen, lipcontouren en eyeliners. Je algemene make-up heb je daardoor niet meer dagelijks nodig en je zal er altijd goed verzorgd uitzien ongeacht de locatie!

Hoe wordt PMU aangebracht?

Anders dan bij een tattoo, wordt bij permanente make-up het huidvriendelijke pigment alleen in de bovenste laag van de lederhuid aangebracht. 

Door middel van een flinterdunne naald worden de pigmenten aangebracht op de gewenste plek en wordt zo een verzorgd en fris beeld geschapen. Uw PMU zal daarna gemiddeld 2 jaar blijven zitten.
Het doel van permanente make-up is hierbij niet het inkleuren van de gewenste plekken, maar het accentueren van de al aanwezige schoonheid! 


PMU kan niet zonder ervaring worden geplaatst. 

The Hair and Beauty studio is daarom goed getraind en in bezit van de juiste certificaten en apparatuur van Nouveau Contour. Met deze onderdelen worden uw wenkbrauwen of lippen tot een fractie van een millimeter toe gekleurd tot perfectie.


Onze behandelingen duren gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Heeft u nog verdere vragen. Neem dan contact op!

Professionaliteit

The Hair and Beauty studio hecht grote waarde aan het hanteren van de professionele richtlijnen voor het uitvoeren van PMU behandelingen zoals aangegeven door de GGD. De salon is tevens goedgekeurd door de GGD voor het uitvoeren van de onderstaande behandelingen. 


Micky Zweedijk heeft haar opleiding voor permanente make-up afgerond
bij Nouveau Countour. Ook de gebruikte apparatuur en het pigment komen vanuit hetzelfde bedrijf. 

Algemene informatie

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen in de dagen na uw behandeling. Naast het formulier, ontvangt u ook een verzorgingsproduct van ons om de huid te behandelen. 


Het is belangerijk om de behandelde huid zeker 7 dagen droog te houden. Dit betekent o.a. geen water, zwemmen en naar de sauna gaan.  

De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.
De kleur neemt ong. 40% in intensiteit af binnen een week.

Lipliner

Helaas blijven onze lippen door het leven heen niet hetzelfde. Naarmate we ouder worden, neemt het lipvolume af en kan uw liplijn teruglopen of onregelmatig worden.

Permanente make-up kan hierbij een uitkomst zijn als u uw liplijn ietwat gecorrigeerd wilt hebben of deze juist weer op wilt laten vallen


Lipcontour

Bij een Lipcountour behandeling zorgt uw beauty specialist voor een subtiele contour langs de liplijn. Deze subtielere aanpak laat de lippen voller lijken en accentueert deze waar nodig.

Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw huidskleur, lipkleur en voorkeur van lipstick.

Permanente Lipliner

Lipliner

 • Lipliner

  € 350,-

  Incl. 1 gratis touch-up

Wenkbrauwen

The Hair and Beauty studio maakt gebruik van Powderbrows om uw weer een frisse blik te geven.

Door onregelmatige haargroei of het te veel epileren, kunnen je wenkbrauwen te dun of zelfs vrijwel onzichtbaar worden.  Het continue bijhouden van de wenkbrauwen door middel van poeders en potloden kan hierbij flink vermoeiend worden. PMU kan hierbij het verschil maken.

Met een Powderbrow behandeling zien jouw wenkbrauwen er elke dag perfect gepoederd uit met een resultaat tot wel 2 jaar.  De behandeling is vrijwel universeel en kan worden gebruikt als opvulling, of als cover-up van uw huidige permanente make-up.

Powder brows

Powder brows

 • Powder brows/hair strokes/ombre brows

  € 325,-

  Incl. 1 gratis touch up

 • Bijwerken Powder Brows (bestaande klanten)

  € 200,-

  Na 15-24 maanden

 • Bijwerken Powder Brows (nieuwe klanten)

  € 275,-

Eyeliner

Uw oogleden en uw wimpers laten uw ogen spreken. 

Door het aanbrengen van permanente make-up kan uw uitstraling worden geaccentueerd en krijgt u een volle oogopslag zonder dat u daarvoor uren voor de spiegel moet zitten om u op te maken. 


Bij de eyeliners behandeling wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Zo ontstaat er geen harde lijn, maar krijgen de wimpers een zachte volle uitstraling en de ogen een warme blik. 

Naast en accentueren van de schoonheid, kunnen uw ogen ook optisch worden gecorrigeerd. Door selectief te pigmenteren, worden uw ogen groter of juist kleiner in aanblik voor een symmetrisch resultaat! 

Permanente Eyeliner

Permanente Eyeliner

 • Eyeliner boven

  € 275,-

  Incl. 1gratis touch-up

 • Eyeliner onder

  € 250,-

  Incl .1 gratis touch-up

 • Eyeliner boven en onder

  € 325,-

  Incl. 1 gratis touch-up

 • Bijwerken (na 15-24 maanden)

  Eyeliner boven € 220,- / Eyeliner onder € 200,- / Eyeliner boven en onder € 275,-

The Hair and Beauty studio
Hoofdweg 871 
2131 MB Hoofddorp

Privacyverklaring

Contactgegevens

 06 - 51 81 81 34

 mickyzweedijk@hotmail.com

KvK 56655304

Openingstijden

Maandag 11:00 - 20:00

Dinsdag - Woensdag Gesloten

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag - Zondag Gesloten